torsdag 20 maj 2010

Våren sista träff med Kullerbyttan

Igår hade vi vår sista Kullerbyttanträff för den här våren och temat var DesignaKnit. Vi var sammanlagt 8 personer. 4 som använder DesignaKnit idag och 4 som var nyfikna på programmet. Och så ett antal datorer.

Själv är jag nog den som är mest nybörjare på detta program och jag lärde mig en hel del. Sara gick igenom lite hur standardmodeller fungerar (det kunde jag) och sedan vidare till ytmönsterdelen och hur man integrerar ytmönstret med sin modell. Väldigt lärorikt. Ikväll ska jag sätta mig och repetera så jag inte glömmer bort något.

Dessutom fick jag hjälp av Lena att lägga in ett spetsmönter, från en bok, i DesignaKnit. Det ska bli spännande att provsticka och se hur det blir.

Nu tar Kullerbyttans träffar sommarlov och återkommer med en ny träff andra onsdagen i september. Samma tid och plats som hittils. Alla höstens datum kommer att läggas in här vid sidan.
Bloggen tar inte lov. Förhoppningsvis ska Eva och jag kunna bidra med något läsvärt lite då och då under sommaren.

2 kommentarer:

  1. Synd att jag inte hade tid att komma! Mycket folk är alltid roligt. Jag hade helt klart varit mest nybörjare på DAK om jag varit där!! :)

    SvaraRadera
  2. Det kan nog bli någon DAK-träff i höst också.

    SvaraRadera